Relații false: 15 moduri de a identifica cine ești într-unul

Deși este trist, trăim într-o lume plină de relații false. Rețelele de socializare sunt cel mai bun loc pentru a afișa acest lucru. Oamenii sunt atât de motivați să proiecteze o imagine sexy și romantică a unei relații încât nu le pasă de persoana reală din spatele ei. O relație falsă va fi mereu plină de semne că ea încearcă să pretindă că te iubește sau că dragostea lui este pur și simplu o fațadă.

Permiteți-mi să vă dau un exemplu pentru a vă ajuta să înțelegeți. Roy (nume schimbat) și Liah (nume schimbat), au fost întotdeauna etichetați unul pe postările celuilalt pe rețelele sociale. Roy o felicita întotdeauna pe Liah pentru orice realizare și apoi intra în detalii foarte mari despre personajul ei. Annie, însă, a fost întotdeauna cea care s-a plâns de Liah prin WhatsApp.

Annie i s-a spus de către Liah că Roy nu i-a susținut sau grijuliu. S-a comportat și ca un iubit egoist. Annie a întrebat-o pe Liah: „Atunci de ce ești atât de îndrăgostit de SM?” Liah a răspuns: „Nu te poți aștepta să ne luptăm pe SM. Ar trebui să fie drăguț, îndrăgostit. Arată ca o relație normală, funcțională.

Relația este plină de dramă și afecțiune, dar nu este normal. De obicei, cei din afară nu realizează asta până nu are loc despărțirea. Totul se prăbușește repede și se deschide cutia de viermi. Unii chiar se angajează în șantaj, rușine SM și alte astfel de activități.

Îți vom spune ce înseamnă o relație falsă dacă cauți semnificații false, urmareste filme online gratuit cu acest tip de scenariu. Relațiile false sunt cele care au aspectul unor parteneri iubitori și fericiți. Această relație falsă are aspectul a doi parteneri fideli care încearcă să o facă să funcționeze. Sentimentele lor s-ar putea să nu fie complet în acord cu acțiunile și cuvintele lor.

Acesta este motivul pentru care semnele că ea te minte sau că el încearcă să te înșele încep să apară devreme într-o relație. Aceste semnale roșii pot fi ignorate de ambii parteneri la început, dar devin mai evidente în timp și în cele din urmă provoacă o despărțire.

S-ar putea să vă întrebați: „De ce ar simula cineva o dragoste?” Există multe motive pentru care acest lucru s-ar putea întâmpla. Uneori, oamenii fac asta pentru a scăpa de singurătatea și suferința lor. Uneori, s-ar putea să o facă dintr-un motiv mult mai rău. S-ar putea să fie în căutarea banilor sau să vrea doar să se laude.

Această relație nu are intimitate emoțională. Această relație îi lipsește afecțiunea și preocuparea reală pe care le-ar avea o relație reală. Această relație are doar caracteristicile externe ale unei relații reale. Am intrat acum într-o lume în care relațiile false sunt termeni obișnuiți, cum ar fi întâlniri pe bancă, întâlniri pescuit și încătușare.

Un partener fals ar putea dori doar să meargă la petrecerile tale pentru a putea părea fericit și aranjat în fața prietenilor lor. Ai putea fi prietena lor trofeu sau iubitul de așteptare și ar dori să creeze un statut de relație fals prin SM.

S-ar putea să vrea doar să se laude cu tine, dar vor stinge luminile pentru tine și iubitul tău de îndată ce te vei întoarce acasă. Acestea sunt semne că el sau ea minte în legătură cu dragostea lor pentru tine. Acum știi cum arată o relație falsă. Este dragoste falsă. Totul este pus în scenă și încearcă să pară că se distrează mult.

My Fake Fiance este un film despre doi oameni care falsifică o logodnă pentru a primi cadouri și cadouri. Aceasta este o privire amuzantă asupra a ceea ce se întâmplă când te prefaci că ești îndrăgostit.

Semne că ești într-o relație falsă
O relație unilaterală poate fi o experiență devastatoare. Deși s-ar putea să dai 100%, partenerul tău ar putea să-și dorească doar o relație falsă. Trebuie să iubești liber, dar să fii conștient de faptul că relația în care te afli ar putea ajunge să fie un fals.

Ar trebui să fii conștient de semnele că o femeie încearcă să te seducă sau să falsească dragostea. Aceste semne false ale unei relații te pot ajuta să stabilești dacă ești considerat de la sine înțeles.

1. Partenerul tău este selectiv romantic
Cum iti dai seama daca cineva te minte? Ar trebui să acordați atenție efortului pe care îl fac pentru a vă consolida relația. Dacă cineva este interesat doar de înșelăciune și de a te conduce pe o potecă de grădină, nu va face niciun efort să te ajute să găsești romantism. Ei pot fi romantici cu cineva doar dacă le îndeplinește nevoile egoiste și îi face să se simtă iubiți. Nu le va pesa de nevoile tale romantice.

2. Ascultați foarte puțin din ceea ce aveți de spus
— Îți amintești povestea pe care am spus-o despre călătoria mea la Amsterdam? Dacă spui astfel de lucruri, este posibil ca ei să nu înțeleagă la ce te referi. Dacă cineva nu este interesat de tine, îi va fi dificil să asculte ceea ce ai de spus. Acesta este un semn că încearcă să pretindă că te iubește. Femeile sunt în mod natural atente.

O femeie care este investită emoțional într-o persoană își va aminti cele mai mici detalii. Dacă te găsești într-o relație cu o femeie care nu își amintește nimic despre tine, ar putea fi un semn că ea nu te mai iubește sau nu ține la tine.

Dacă le spui ceva de genul „Nu folosi pe nimeni doar în folosul tău pentru că nu știi cât de doare când doare când doare când doare când doare”, ei nici măcar nu vor înțelege.

3. Conversațiile sunt moarte.
Nu sunt doar neinteresați să te asculte, dar nici nu depun niciun efort pentru a avea discuții productive cu tine. Relațiile sunt construite pe conversații antrenante care te mențin conectat cu persoana respectivă. Relațiile false sunt plictisitoare și plictisitoare pentru că conversațiile sunt atât de monotone. Conversația nu are progresie naturală și pare mai formală și mai deliberată.

Dacă simți că ești forțat să ai conversații cu partenerul tău și că trebuie să faci mai mult pentru a-l face să se deschidă, este probabil ca o fată să încerce să-și falsească dragostea sau să nu aibă sentimente reale. pentru situatia ta.

4. Vor fi mai amabili cu tine dacă sunt cu prietenii lor
Dacă farmecul lui este atât de copleșitor încât simți că nu ai aceleași sentimente ca el, este un indiciu că dragostea lui nu este reală. Această persoană este interesată doar să prezinte un spectacol pentru restul societății. Vei ști că nu este real dacă se plictisește și încetează să te sărute drăguțe pe frunte în public. Acesta este un semn că se preface că te iubește.

De asemenea, dacă evită să arate afecțiune în spațiul tău privat, este semn că nu este îndrăgostită de tine. Deși s-ar putea să nu-i deranjeze că îi înfășurați brațul în jurul taliei în timp ce mergeți, o va face să se simtă inconfortabil dacă o atingeți singur. Aceasta este o întâmplare rară pentru femeile care sunt cu adevărat îndrăgostite. Se întâmplă doar când nu le mai pasă.

5. Părinții nu trebuie să fie prezentați
Oamenilor le place să-și prezinte partenerul familiei atunci când o relație este puternică sau pe drumul cel bun pentru a deveni ceva mai mult. A include pe cineva important în viața ta, înseamnă să-l adaugi în familia ta și să-l prezinți. Dar, dacă nu se deranjează să-ți cunoască membrii familiei, este un indiciu că nu este cu adevărat îndrăgostit de tine.

Dacă ești cu adevărat investit în relația ta și vrei următorul pas de a-ți prezenta fata persoanelor apropiate, dar ea continuă să amâne, este posibil să consideri asta ca pe un semn că ea pretinde că te iubește.

6. Nu există dragoste după sex
Este greu de spus dacă sexul în relații false suferă sau nu. Chiar dacă nu există o legătură emoțională, poate fi totuși uimitor. Dar, intimitatea pe care o ai imediat după încheierea sexului va lipsi.

Poate că iubește sexul, dar pe tine nu la fel de mult. O femeie care pretinde că te iubește s-ar putea să fie distantă sau îndepărtată chiar și în timpul actului. S-ar putea să nu vrea să se îmbrățișeze în pat cu tine, să aducă cafea în pat sau să râdă isteric la glumele vechi. S-ar putea să plece și să urce fermoarul. El poate pretinde că te iubește.

7. Te simți conectat la ei?
Dacă ocazional îți dai seama că nu știi suficient despre partenerul tău, este un indiciu că dragostea lui nu este reală. Dacă nu simt pentru tine, este puțin probabil să se deschidă față de tine. S-ar putea să nu fii conștient de hobby-urile și interesele lor.

S-ar putea să nu fii conștient de ciudațiile sau de felurile lor interesante de a fi. S-ar putea să nu poți sau să vrei să le vezi dragostea pentru filme japoneze vechi sau strângerea de scoici de pe plaje.

8. Nu face gesturi mărețe și nu te angajezi în relații false.
Poate orice gest drăguț. O relație falsă ți-ar putea trimite un buchet de flori la o zi de naștere, dacă își amintesc. Relațiile false sunt cele cărora nu le pasă să te facă să te simți special. Ei nu vor să vă gătească o masă delicioasă sau să vă scoată la o băutură când vă simțiți slăbit.

Dacă te întrebi cum să-ți dai seama dacă cineva încearcă să se prefacă că te iubește, stai pe loc și întreabă-te când ai simțit ultima dată când inima îți bate o bătaie. Nu poți să-ți amintești? S-ar putea să fii într-o relație cu o femeie care pretinde că te iubește sau cu un bărbat care este cu tine pentru că ai un motiv ascuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *