Pentru sex grozav, încercați aceste sfaturi

Uneori, fetelor, s-ar putea să simțiți nevoia de a avea un pic de pată, dar nu doriți ca el să știe. Aceste trucuri încercate și adevărate îl vor face pe bărbatul tău un fan în cel mai scurt timp.
Să fim creativi și flirtați, fetelor. Acestea sunt câteva modalități de a-i spune bărbatului tău că vrei sex fără să spui un cuvânt.

1. Folosiți sfaturi mici
Pentru a vă semnala interesul, lăsați pe pat un obiect sexy, cum ar fi atmosfera care vă place sau niște lubrifiant. Pentru a trimite un mesaj, așezați-vă hainele sexy de noapte pe pat dimineața. Dacă vrea să afle mai multe, zâmbește și mergi!

2. Un sărut pentru care să mori
Un smooch pasionat și umed ar putea spune o mie de cuvinte. El va putea vedea ce urmează dacă îți ții buzele puțin mai mult decât în ​​mod normal sau vorbești cu mai multă forță decât de obicei.

3. Poartă ceva care îi transmite un mesaj
Dacă ai o bijuterie pe care ți-a dat-o bărbatul tău, dar nu o folosești des, este atunci când „seara e noaptea”. (gât, brățară etc.). Soțul tău va înțelege motivul pentru care o porți.

4. Flash-i
Pentru a ridica ceva, doar aplecați-vă (un truc obișnuit, dar funcționează grozav! Dacă vă îndreptați sus, trageți-vă cămașa și arată-i că asta poate face în seara asta. Nu purta haine care dezvăluie. Folosește un machiaj ușor. , o coafură bună, și lenjerie fierbinte. Așa vă faceți irezistibil. (Koi toh rok lo types :P)

5. Faceți ceva la îndemână
Îți poți peria accidental părțile pe partea lui sexy sau îl poți lovi pe furiș în fund. Sau pur și simplu atingeți-l și intrați într-o dispoziție sexy. Misiune indeplinita! (Nu trebuie să spui un cuvânt.

6. Mesaj text nesolicitat
— Ghici ce mă îmbrac acum?

sau

— Ghiceste la ce film ma uit acum?

„Orice plan pentru seară, să ne uităm la Netflix și să bem o bere.”

„Am niște idei în cap pe care le-am putea face în seara asta în loc să vorbim.”

„M-am gândit toată ziua la tine și trebuie să recunosc. „Fără haine și pătura mea, sunt gol”

Uneori, bărbații apreciază atunci când ești direct. Sau poți spune: „Ce zici de desert după aceea?” Sau, „Sper că ești gata și gata pentru seara asta!”

Aceste trucuri îl vor face pe bărbatul tău excitat și sălbatic, iar tu vei face sex uimitor. Mult succes, doamnelor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *