Ce cred băieții după ce s-au culcat cu tine?

Această întrebare a afectat fiecare femeie. Nu este posibil să-l aduci în discuție pe pernă, deoarece ar fi incomod. Și niciun om nu va da un răspuns complet într-un alt cadru. Răspunsul de un milion de dolari este ceea ce vor doamnele.

Ce crede un bărbat când se culcă cu o femeie?

Există posibilitatea să fii copleșit de răspuns. Majoritatea băieților nu se gândesc prea mult la noapte. Uneori își fac griji dacă și-au împlinit sau nu femeia, iar alteori se întreabă dacă este timpul să se angajeze.

Să vedem ce crede când dormi cu el. Unele gânduri te vor face să râzi în hohote, în timp ce altele te vor surprinde. S-ar putea să te trezești zâmbind în timp ce derulezi. Ești curios să vezi ce cred bărbații? Este timpul să intri în capul unui bărbat!

Care este mintea unui tip când se culcă cu tine?

Experții noștri în relații au întocmit o listă de gânduri la care s-ar putea gândi un bărbat după o noapte în oraș. (Avertisment – Nu i-am inclus foamea, cum ar fi „Îmi va da ea un sandviș?” și nici nevoile din a doua rundă, cum ar fi „Ar trebui să mă întrebe dacă este interesată de runda a doua?”.) Să începem!

1. „Mi-a plăcut să fac dragoste cu ea”

Să începem prin a spune că băieții iubesc toate tipurile de sex. Nu le pasă de tipul tău de corp dacă fac sex.

Va fi ușor să-ți dai seama dacă bărbatului tău îi place să facă dragoste. Orgasmul masculin nu poate fi falsificat. Când se termină sesiunea, bărbații își vor aminti toată distracția pe care s-au avut. Este atat de simplu.

2. Ce crede un bărbat când este sforăit cu el? „Știe cum să preia conducerea”

Băieții iubesc femeile încrezătoare. Multe femei cred că bărbații îl iubesc pe Christian Grey. Tot ce trebuie să faci este să fii încătușat și legat la ochi. Să lămurim orice îndoială. În timp ce dominația este o trăsătură preferată a bărbaților, ei vor să vadă și cealaltă parte.

Le place când o femeie conduce. Va fi impresionat de cât de îndrăzneț și curajos ești și de ceea ce faci.

3. „I-a plăcut?”

Vestea bună este: în ciuda tuturor discuțiilor despre băieții care sunt insensibili, le pasă dacă îți place să dormi cu ei. Cel mai mult va fi preocupat de satisfacția ta în pat dacă dorește să aibă o relație pe termen lung cu tine. Uneori, lui „I-a plăcut?” preocupările pot fi legate de probleme de performanță. Vă putem asigura că majoritatea băieților vor să știe dacă sunt mulțumiți de noapte.

Acesta este un articol grozav care te ajută să te gândești la ceea ce cred băieții când te culci cu ei. Poate că încearcă să găsească o modalitate de a întreba dacă ți-a plăcut să fii cu ei.

4. „Este orgasmul real?”

Suntem siguri că veți fi de acord că aceasta este cea mai importantă întrebare pe care o poate pune un bărbat. Este un lucru obișnuit ca fetele să falsească orgasmul, așa că băieții își fac adesea griji pentru performanța lor. Tipul se va întreba dacă ai terminat cu el cu adevărat, indiferent dacă este o aventură de o noapte, un aranjament fără coarde sau începutul unei relații.

Nu are nicio modalitate de a confirma asta. Este imposibil să întrebi o fată dacă a avut orgasm. Această întrebare va continua să-i curgă prin cap. Mai ai întrebări despre gândurile bărbaților după ce te-ai culcat cu ei? Nu trebuie să fii.

5. „Ar trebui să plec sau să rămân?”

Aceasta este pentru o conexiune aleatorie. Așa gândesc băieții după ce s-au culcat o dată cu tine. S-ar putea să se întrebe dacă ai dori ca el să stea la micul dejun sau să se ghemuiască, după ce s-a culcat cu tine. Problema este că nu vă va spune direct dacă vrea să rămână sau nu, ci va aștepta să fie întrebat.

Dacă îl observi că zăbovește fără motiv și că durează prea mult să se îmbrace, este probabil să încerce să plece, dar dorește ca tu să începi conversația. După ce s-a culcat cu tine, un bărbat ar putea să stea înapoi și să petreacă timp cu el. Acesta este un lucru bun, cu excepția cazului în care este strict o legătură. Acesta este răspunsul obișnuit la întrebarea „Ce cred băieții după ce se culcă cu tine?”

6. Se gândește: „Cine este cel mai bun?” După ce te-ai culcat cu el.

Bărbații sunt liniștiți de laude verbale sau indicii că le-a plăcut să facă sex cu partenerul lor. Apoi, încep să se întrebe dacă a fost cel mai bun.

Deși le numim fetelor competitive și geloase, atunci când vine vorba de „cine este cel mai bun la pat?” nu există un răspuns mai bun decât ego-ul unui bărbat. Dacă observi o stângăcie în expresia lui, chiar dacă spune că i-a plăcut noaptea, spune-i că a fost.

7. „Ce urmează?”

Întrebarea „Ce urmează?” poate fi întrebat în două contexte. Primul este atunci când bărbatul se gândește „Uau! Noaptea trecută a fost uimitor!” Dar ce rămâne cu următorul? O să mă întâlnească din nou? Sau a fost o aventură de o noapte? Aceste îndoieli de sine sunt cauzate de dorința de a-l vedea pe bărbatul cu care te-ai culcat în afara dormitorului.

Dacă nu e cu adevărat în tine, acesta este al doilea scenariu în care se pune întrebarea „Ce urmează?” vine. Poate că a înțeles că îți place. Cu un pic de alarmă, începe să se întrebe „Ce urmează?” La ce se gândește ea acum? Este dispusă să meargă mai departe? Ce va crede ea dacă le spun că a fost întâmplător?” Când bărbatul este adânc în gânduri, spune-i ce vrei și lasă-l să decidă.

8. „Aceasta este o poveste pe care trebuie să o spun”

S-ar putea să te întrebi ce cred băieții despre tine să te culci cu ei. Nu vă va plăcea, indiferent de ce, dar băieților le place să împărtășească „Poveștile nopții înstelate” prietenilor lor. Ai grijă, oamenii lui îți vor înfrumuseța gemetele și mișcările. Ce cred băieții despre o fată odată ce se conectează? Da.

După trezire, singurul lucru pe care îl are în cap este „Trebuie să le spun bărbaților!” Nu neaparat. Nu este. Suntem destul de siguri că calculul lui de rezistență se va îndrepta către cei mai buni tăi, așa că nu-l poți învinovăți dacă o face.
Cuvântul final – Ce cred băieții?

După ce s-a culcat cu tine, sunt multe gânduri care pot trece prin capul unui bărbat. Aceste gânduri ar putea include trăsăturile lui fizice, mișcările tale și viitorul relației tale. Îți poți simplifica viața înțelegându-i emoțiile prin expresiile sale.

Dacă se trezește fericit, a avut o zi grozavă
Cu toate acestea, dacă se trezește anxios – s-ar putea să nu fie complet în tine și ar putea avea nevoie să răspundă la unele întrebări.
Dacă se trezește confuz, spune-i că a fost una dintre cele mai memorabile nopți din viața ta și continuă comunicarea cu el pentru a afla ce se întâmplă în capul lui.

Am terminat toată decodarea, astfel încât să vă puteți relaxa și să nu vă faceți griji pentru ceea ce cred băieții. Bucurați-vă de timpul petrecut împreună și lăsați rezultatul să vorbească de la sine. Nu-ți face griji pentru ce se întâmplă în capul lui. Fii încrezător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *