Femeile pot iniția sexul în moduri creative

Este posibil ca femeile să se simtă dorite și dorite. Acesta este un mod grozav de a te gândi la asta. Nu ar fi mai distractiv dacă partenerul tău și amândoi ai face prima mișcare? Este o experiență palpitantă să joci seducătorul. Nu durează mult să-ți seduci soțul. Bărbații pot capta semnalele rapid. Aceste 15 moduri provocatoare și creative de a-ți face soțul să te dorească sunt pentru toate femeile care sunt gata să avanseze.

1. Continuați să lăsați câteva indicii evidente
Recuzitele pe care ție și bărbatului tău le place să le folosești pentru sex pe saltea, cum ar fi un lubrifiant sau o atmosferă, pot fi lăsate în urmă. Vor fi ușor de înțeles de bărbatul tău odată ce le va observa. Dacă le menționează, poți să-i faci cu ochiul și să-l surprinzi.

2. Joacă rolul unei maseuze
Fiecare tip visează să primească un masaj de la iubita lui. Oferă bărbatului tău un masaj relaxant și satisfăcător. Îți vei putea porni bărbatul în timp ce-l vei masa. Acest lucru va pregăti scena pentru intimitatea dintre voi.

3. Te imbraci ca sa-l faci fericit
Pune o rochie și machiază și fii sexy în fața soțului tău. Oferă soțului tău un sărut sexy și insistă să-l faci să zâmbească.

4. Corpul tău îi poate da indicii
Când vine vorba de inițierea contactului sexual, corpul tău este cea mai puternică armă. Pentru a-ți face soțul fericit, poți să-l îmbrățișezi înapoi, să începi să-i muști urechile, să-i atingi coapsele și să-l săruți în zonele sensibile.

5. Dansează-ți drumul către inima lui
Redați muzică senzuală și începeți să dansați în camera pe care o alegeți. Odată ce bărbatul tău observă dansul tău, trage-l spre tine și apoi începe să te dezbraci pentru el. El va putea înțelege ceea ce spui și va încălzi lucrurile. Dansul murdar nu își găsește numele nicăieri.

6. Text cu o răsucire
Nu-i trimite mesaje text normale. Îi poți trimite un mesaj pentru a-i spune că ești interesat de el și ce ai vrea să faci. Puteți folosi textul pentru a vă seduce partenerul chiar dacă nu sunteți acolo fizic. Fii cât mai direct posibil. Îți poți folosi imaginația pentru a crea cuvinte care să-ți exprime dorința pentru el.

7. Imaginația lui va zburda
Trimite-i o poză sau un videoclip cu tine și spune-i că ai ceva pentru el. Acesta este un mod clasic și eficient de a-l anunța că ești disponibil.

8. Faceți din seara de film una sălbatică
Pune-ți partenerul să ți se alăture la un film acasă. Pentru a crea atmosfera, alege un film senzual și fierbinte și arată-i partenerului tău cât de excitat este. Poți să-i arăți pielea ta și să-l încurajezi să devină obraznic.

9. Folosește termeni secreti pentru a-i comunica dorințele tale sexuale
Acest lucru poate face ca căutarea sexuală să fie interesantă și plăcută. Dacă simți nevoia să faci sex intim, poți folosi semnalele secrete sau termenii pe care i-ai ales pentru a-i comunica dorințele tale sexuale. Acest lucru este util în special pentru copii și membrii familiei. Vei avea timpul și bucuria vieții tale odată ce el înțelege ceea ce cauți.

10. Fă duș cu bărbatul tău
Îți poți cere bărbatului tău să meargă cu tine la baie pentru a face curățenie. De asemenea, poți să-l rogi pe bărbatul tău să meargă cu tine la duș și să-l ajute să se curețe. Bărbatul tău va avea nevoie disperată de tine după duș.

11. Trimite-i note provocatoare
Fă note provocatoare și așează-le pe frigider sau pe oglinda din baie. Aceste note pot fi strecurate în cutia de prânz din geanta de lucru sau din cutia de prânz. Aceste note pot fi folosite pentru a vă dezvălui gândurile și dorințele cele mai profunde.

12. Aruncă o privire la lenjerie sugestivă
Este important să-i anunți soțului tău că ești gata să fii căsătorit. Puteți fie să-i cumpărați lenjerie sugestivă, fie să-i cereți să vi le cumpere. El va putea să vă surprindă dacă este conștient de ceea ce faceți.

13. Fă o călătorie pe banda memoriei
A vorbi despre experiențele tale sexuale din trecut poate fi o modalitate excelentă de a începe lucrurile. Spune-i cât de mult ți-a plăcut data trecută și ce ai face din nou.

14. Jocuri de societate pentru adulti
Aceste jocuri pot fi achiziționate online sau în magazinele pentru adulți. Îți poți convinge bărbatul să se alăture ție pentru a juca unul. Jocurile de masă pentru adulți implică scenarii descriptive, piese de jucător, zaruri, recuzită, cărți de joc etc. Pentru a le face interesant. Una dintre cele mai inedite moduri de a iniția sexul este jocul oricărui joc de societate.

15. Cele mai bune cărți pentru dragoste pot face lucrurile sexy
Ia niște cărți erotice pe care să le citești cu bărbatul tău. Pentru a agita lucrurile între voi, arată-i bărbatului tău efectele pe care cărțile le au asupra ta.

Nu te mai întreba cum pot să-mi fac soțul fericit și doar urmează acești pași pentru un succes garantat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *